cendoc bogani publicaciones PMD conductas adictivas

Publicacions Pròpies

Temes d'actualitat

Textos elaborats per professionals experts en el camp de les addiccions on tracten temàtiques que responen a problemes actuals.

persona trabajando en escritorio

Debats

persona trabajando con un movil

Publicacions derivades dels debats organitzats pel Pla Municipal sobre Drogodependències i la Universitat de València on es convida a professionals dels trastorns addictius al fet que exposen algun tema pertinent i es debata amb el públic.

Publicacions científiques

Contribucions en format comunicació oral o pòster presentades en congressos nacionals i internacionals de l'àmbit de les addiccions on el PMD ha tingut participació.

persona trabajando en escritorio

Llibres

persona trabajando con un movil

Llibres editats, publicats o en el que ha col·laborat el Pla Municipal sobre Drogodependències amb continguts relacionats amb les addiccions.

Jornades

Publicacions de Jornades organitzades o en les quals ha col·laborat el Pla Municipal sobre Drogodependències amb continguts relacionats amb les addiccions.

persona trabajando con un movil

Articles Científics

persona trabajando con un movil

Documents escrits per professionals especialistes en addiccions en els quals ha col·laborat el pla nacional del drogodependències on es tracten temes de rellevància en addiccions.

Publicacions PMD

Publicacions periòdiques editades pel pla nacional del drogodependències on es tracten temes sobre addiccions i drogodependències.

persona trabajando en escritorio
Concejalía de Servicios Sociales de l´Ajuntament de València

Logotipo Universitat de València
Logotipo UISYS
Logotipo CSIC
Logotipo Consellería de Sanitat de la Generalitat Valenciana

Segueix-nos a:

 

Darrera actualització: 14/06/2024

Centre de documentació sobre drogodependències i altres trastorns addictius Dr. Emilio Bogani Miquel
Cendoc Bogani

Publicacions, Articles, Cartells, Posters i enllaços Web sobre Drogodependències i Trastorns Addictius rellevants per a professionals de les Ciències de la Salut, Educació e Informació.

Copyright © Centro de documentación sobre drogodependencias y otros trastornos adictivos Dr. Emilio Bogani Miquel, 2019.
Cendoc Bogani - C/ Amadeo de Saboya, 11 - bajo - 46010 - Valencia
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i amb finalitats estadístics. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més Informació